EFT & Coaching

EFT

EFT is Emotionally Focussed Therapy en wordt al jaren zeer effectief toegepast als relatietherapie, om vastgelopen koppels te leren om weer met elkaar te praten. Ik help zowel stellen die op het randje van een scheiding balanceren als gescheiden ouders, bij wie het “normaal” praten over de kinderen moeilijk gaat.

Als jij het gevoel hebt dat de gesprekken met je ex bakken energie kosten, vaak uitlopen op ruzies en je dat graag anders zou willen zien, dan ben je welkom voor een intake-gesprek om te kijken of ik jullie daarbij kan helpen.

Coaching

Ben je al een tijdje gescheiden, maar heb je last van woede, wrok, verdriet of zelfs haatgevoelens? Wordt je leven voor je gevoel nog te veel beïnvloed door de negativiteit van de scheiding? Of loop je juist rond met veel schuldgevoel naar je ex-partner of je kinderen toe? Ik kan je daarbij helpen. Want dat hoeft namelijk niet zo te blijven. Oók niet als jij en je ex-partner totaal niet door een deur kunnen, je hem of haar voor je gevoel op geen enkele manier kunt bereiken en je je enorm machteloos voelt over de situatie. Kijk voor meer informatie op mijn website over mijn coachingsprogramma SWITCH.